For en dag!!

Categories Blogg

Endelig hjemme igjen etter en meget begivenhetsrik dag. Herlighet alt jeg begir meg ut på, men herlighet hvor glad jeg er for at jeg turde. For maken til opplevelse har jeg aldri vært borti før, ingenting jeg har gjort tidligere klarer å toppe dette, dette er det mest skremmende og gøyeste jeg noensinne har gjort!!

Tenk at jeg, lille meg, som er rammet av ALS har flydd paragliding 1000 meter over havet!! Det er nesten ikke til å tro, og jeg har ennå ikke landet ordentlig. Jeg har ikke ord nok til å beskrive det hele, men tro meg når jeg sier, jeg har aldri vært mer livredd! Det verste var imidlertid når vi tok av, for da havnet vi litt sidelengs, og jeg følte jeg stirret døden i kvitøyet.

Men etterhvert som vi steg sakte men sikkert oppover, så stabiliserte stolen seg og vi fløt under himmelen. Jeg hadde hjertet utenpå kroppen, adrenalinet pumpet vilt, og hele kroppen strittet imot når vi sakte nærmet oss 1000 meter. Men for en mann jeg hadde med meg, han var roligheten selv, han pratet vekk redselen min. Jeg kunne ikke fått en bedre “pilot”!

Det som var kjekt var at Isak og min mann fikk være med i båten som dro oss opp. Du kan høre Isak tydelig på den ene filmen, “der oppe er mamma”! Han var helt i hundre, for tenk, mamma skulle fly med den store dragen. Når jeg var i ferd med å lande, hørte jeg han ropte “hei mamma”, og han var snar bort til meg når vi hadde fått alle fire hjulene trygt på bakken.

Jeg har aldri vært så redd før, jeg turde ihvertfall ikke å se ned for da svimlet det for meg. Men etterhvert som tiden gikk og jeg så det gikk fint, ble turen en ren nytelse. For en frihetsfølelse, jeg har aldri følt meg mer levende enn i det øyeblikket. All sykdom og alle bekymringer forsvant som dugg for solen. Dette kan jeg anbefale alle og prøve, du vil føle deg fri som fuglen og få en opplevelse du sent vil glemme!

Guri jeg gleder meg til å få filmen tilsendt. Jeg gleder meg til å se den spektakulære utsikten på nytt. Jeg får ikke det bildet ut av hodet. Det er bare fantastisk at de har gitt oss handikappede denne muligheten, de er bare noen fantastiske mennesker, ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lenger tid. Jeg bøyer meg i støvet for disse gutta som har laget denne stolen.

Nå ser jeg at de ikke sender fra ekstremsportveka kl . 19, men så fort de legger ut linken på nett så deler jeg den. Nå skal jeg innta hvilestillingen, og absorbere alle inntrykk fra dagen.

Ha en “luftig” lørdagskveld 😊

PS : Jeg håper dere kan dele disse to innleggene, for denne muligheten må ut til det norske folk!! 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *