Det føles som en drøm…

Categories Blogg

Det ble tidlig kveld på oss igår. Vi var jo oppe før hanen galte lørdags morgning, kl åtte var vi allerede kommet oss i bilen klar for nye eventyr. Det er lenge siden jeg har sovnet så fort som jeg gjorde igår, jeg var helt ferdig etter å ha flydd under himmelen blå. Jeg tror knapt jeg har vært våken inatt, så godt er det lenge siden jeg har sovet.

Når jeg våknet i morges føltes det hele som en drøm, jeg måtte be min mann om å klype meg i armen så jeg var sikker på at jeg var våken. Det føltes uvirkelig at jeg hadde gjort noe så spektakulært. Men når jeg begynte å bevege på kroppen, ja da skjønte jeg at det var reelt og at jeg virkelig hadde gjort det. Jeg kan ikke få si det nok, for en fantastisk opplevelse!! Jeg har ennå suget i magen, og det tror jeg neppe slipper taket med det første!

Jeg satt som en prest i den rullestolen, og når vi snakker om prest, så fant jeg det betryggende at yndlings presten min sto på bakken og observerte det hele, det skader ikke å ha med seg egen prest som kan legge inn et godt ord til “de høyere makter” 😂Jeg mente han måtte gi meg en siste velsignelse bare sånn for sikkerhets skyld 🤣

Hele flyturen gikk som en drøm, jeg som alle andre katastrofe tenker jo før en slik hendelse, men for meg handlet det mest om sykdommen min. Ville jeg merke det på pusten når vi kom så høyt opp? Ville nakken tåle det? Og ville jeg klare å holde spasmene unna i beina når nervøsiteten tok overhånd?

Jeg merket ingenting , alt gikk som en lek, det var som om sykdommen forsvant fra min kropp, og jeg følte meg levende igjen for første gang etter at jeg ble syk. Dersom jeg ikke har blitt verre til neste år, så skal jeg opp igjen for å fly en gang til!! Alt gikk supert ja bortsett fra at vi veltet under landingen 🤣Jeg hørte det gikk et gisp igjennom publikum, men jeg bare lo😂For når du sitter spent fast i en sekspunkt sele så sitter du godt, da gjør det lite at du havner på siden. Jeg merket ihvertfall ingenting til det. Under ser du en bedre video av landingen og hvordan vi havnet på siden.

 

Nei det var virkelig en fantastisk dag, og det været da! Jeg hadde jo på meg vindtett jakke og bukse til selve flyturen, og glad er jeg for det. For det var hakket kjøligere på 1000 meter. Da var kontrastene store i forhold til nede på bakken hvor solen stekte godt. Det var bare å vrenge av seg klærne når vi kom ned, det ble fryktelig varmt utover dagen.

Det var sååå deilig å kunne trekke seg tilbake hos min gode venninne og nyte litt bobler i glasset og et bedre grill måltid som presten hadde grillet. Han var litt skeptisk når champagnen skulle åpnes, men det utførte han med glans. Dere er bare fantastiske, takk til dere for en fantastisk dag 💜

 

Men overraskelser var det mye av den dagen, for når vi kom hjem i går ettermiddag var naboen i full gang med å klippe gresset vårt. Jeg gir meg snart over ende, jeg er helt målløs over alt de naboene gjør for oss. Min mann ble nok enda mer glad enn meg, jeg hørte han trakk et lettelse sukk når han så naboen i hagen vår 💖Som om ikke det var nok, kom samme nabo med nylagde ferske lapper på døra til oss idag. Det var litt av en start på dagen, det ble deilige lapper til frokost på meg i dag.

Vi er så heldige med menneskene rundt oss, jeg er så takknemlig og rørt over all omtanken vi blir møtt med , vi er bare priviligert som har så mange hjertevarme mennesker rundt oss 💙Idag regner det ute og det passer meg egentlig midt i blinken . For idag skal jeg ikke gjøre noe annet enn å slappe av, kose meg inne fremfor TVen og spise deilig søndagsmiddag med mine kjære, det blir skinkestek i dag.

Jeg har nå laget meg enda mer arbeid, jeg har opprettet Instagram konto for de som har lyst å følge meg der. @mammapaahjul

 

God søndag alle sammen 💙

 

 

4 kommentarer

4 thoughts on “Det føles som en drøm…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *