En halv time i paradis…

Categories Blogg

“Hvorfor brukte du så lang tid mamma” spurte en liten gutt, og jeg kunne se på hele han at tålmodigheten hadde tatt slutt. Hele formiddagen hadde han ventet, trippel rundt på gulvet og ventet på at sondematen skulle bli ferdig. Jeg kjente jeg ble varm om hjertet, for dette betydde like mye for han som for meg.

“Du kan jo gå ut å leke i mens, så kommer jeg når jeg er klar” foreslo jeg, men det kom ikke på tale for en liten gutt. Jeg sto nemlig opp til et nydelig vær i går og det var da jeg bestemte meg. For første gang i år skulle jeg ut i gaten, og når en liten gutt hørte det ble han ellevill. Endelig kunne han leke ute med mamma igjen, og jeg kunne se at dette hadde han ventet lenge på.

For han er det vår når mamma kan gå ut, og selv om jeg måtte kle på meg fire lag med klær så var det vår for meg også. En liten gutt strålte mer enn sola på himmelen når jeg kom ut, synet av smilet hans fikk alle mine problemer til å forsvinne. Han klarte det igjen, en skremmende fremtid forsvant og nuet tok over.

Jeg vet at jeg har en fantastisk liten gutt, og han overrasker meg til stadig med evnen til å tilpasse leken etter meg. En liten gutt foreslo nemlig at vi kunne leke tikken, men for å gjøre det lettere for meg bestemte en liten gutt seg for å gi seg selv et lite handikap. Han skulle enten krype på alle fire eller hoppe som en kenguru, alt for å gi meg en mulighet til å fange han.

Videoen kan du se HER.

Og HER.

Vi avsluttet med rødt lys, og i den leken var vi likestilt. Det var akkurat det jeg trengte i går, en liten stund fylt med latter og glede. Gleden i øynene på en liten gutt varmet mitt hjerte, og det ble tydelig at han trengte det like mye som meg. Ordene hans når vi kom inn gikk rett i hjertet på meg, og igjen fikk han meg til å føle meg som en funksjonell mor.
“Du er verdens beste mamma, jeg elsker å leke med deg”…. 

7 kommentarer

7 thoughts on “En halv time i paradis…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *