Gi meg fred…

Categories Blogg

Jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til å dra, reise vekk fra alle arbeidsoppgaver, både små og store problemer. Begeret mitt er fullt, og jeg trenger alle dager jeg kan få med avkobling. Det er helt umulig å slappe av, helt umulig å bruke tid på meg selv og mine. Egentlig skulle jeg begynne å pakke idag, men som vanlig kom det noe i veien. Jeg skal være glad om jeg får en dusj før vi drar, for nå ramler alt ned i hodet på oss.

Ferien kommer ihvertfall på det perfekte tidspunkt , for så utladet som jeg er nå har jeg ikke vært på lenge. Det er ingen tvil om at denne turen skal bli brukt til egenpleie, for det trenger jeg sårt. Jeg tror vi alle trenger det, tre uker hjemmefra skal bli såååå godt.

Idag spratt en liten gutt opp av senga, idag trengte ikke pappaen tvinge en liten gutt opp til en ny morgen. Betongbilen sto nemlig utenfor og ventet , og det å bli levert i barnehagen i den er det perfekte lokkemiddel. Jeg hørte hvordan en liten gutt startet dagen med en sangstund på badet , og det lover alltid bra for dagen videre.

Selv har jeg sittet i godstolen i hele formiddag, sittende har jeg tatt imot alle problemer som har ramlet i hodet på meg. Er det så mye forlangt at jeg skal få lov til å bruke min dyrebare tid på det jeg vil? Og det eneste jeg vil er å nyte denne tiden før ferien, organisere pakking og glede meg over turen vi har drømt om så lenge.

Hvorfor er det meg som skal være nødt til å ordne opp i alle problemer som kommer dalende,  jeg som er dødssyk skal sitte og organisere alt som foregår rundt meg. Men det skal det bli slutt på, for etter ferien blir det andre boller. Jeg har ingen planer om å sitte med dette ansvaret lenger, nå settes foten ned for siste gang.

rettigheter: tegninger.no

 

Så nå har gubben gått med på å ta arbeidsleder rollen, nå skal han virkelig få noe og bryne seg på. Jeg tror neppe han vet hva det innebærer, men det skal han nå få erfare. Jeg orker ihvertfall ikke mer, for uansett hva jeg gjør eller har gjort så er det ikke bra nok. Jeg er glad jeg slipper, og jeg er glad for at gubben nå får erfare selv hvordan dette ansvaret er.

Egentlig skulle vi ha møte med firmaet idag, men etter å ha sittet i en stol fra morgenen av så ville jeg bare ut. Så jeg dro med meg Isak og min datter ut i duskregnet. Vi freste bort til naboen en tur for å få litt stueforandring, det gjør alltid godt å få frest fra seg litt frustrasjon.

Det ble sen middag på meg idag , for mens Isak fikk servert pannekaker når han kom hjem fra barnehagen , så var ikke det særlig fristende for meg. For meg er pannekaker dessert, jeg ser ikke på det som middag. Derfor ble middagen kvelds, og middagen ble pizza.

Nå håper jeg bare morgendagen blir bedre, og at jeg endelig får begynt på det jeg vil. Jeg vil pakke og drømme meg vekk, drømme meg vekk til langstrakte vidder og midnattsol…

4 kommentarer

4 thoughts on “Gi meg fred…

  1. …..,»for å få litt stueforandring»! Det uttrykket adoptere æ tvert👍

    No e det jaggu tider for at hverdagene ordner sæ for dokker👏

    No e pakking like rundt hjørnet; og æ sir bare; hverken tropevarme eller brannfare her, så pakk for arktisk 👍👍

  2. Blir godt det Vivian, å få andre impulser og tanker. “Borte bra, men hjemme best”, som det heter, men en må bort innimellom. Skuldrene senkes, og hverdagslige for seile sin egen sjø en stund… Herlig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *