For en handel!!

Categories Blogg

Ja i dag var det tid for Sverige, vi må jo utnytte mulighetene når vi har de. Det er jo bare en kort kjøretur herfra til Charlottenberg, ca 1,5 timers kjøring fra Gardermoen, og det er ingenting for oss handlelystne. Vi har vært der før når vi har vært på disse trakter, men jeg tror aldri vi har handlet så mye som vi gjorde i dag. Jeg blir litt flau når jeg tenker på hva vi har brukt flere tusen kroner på, for i hovedsak er det bare søppelmat, godteri og brus. Du kan tenke deg øynene på en liten gutt når han oppdaget flere kvadratmeter med bare godteri, det er et syn jeg som mor sent vil glemme 🤣

Men jeg trøster meg med at det er ikke hver dag vi er i Sverige, vi er tross alt på ferie. Selv om jeg kjente det litt i magen når jeg så kvitteringen. Vi har ihvertfall kjøpt noe for enhver smak, alle har fått sitt og vel så det. Jeg er ihvertfall fornøyd, for jeg har fått meg mange fine nye klær, så noe nyttig har jeg nå brukt penger på. Det er helt supert i Charlottenberg, ikke er det for stort, de har alt du kan tenke deg, og det er et lekeparadis for unger. Sjekk det klatrestativet på bildet under, jeg tror Isak kjente suget i magen når han klatret på toppen, jeg vet jeg gjorde det ihvertfall.

Etter at vi hadde handlet oss ferdig og fått lokket en liten gutt ut igjen fra godteributikken, kjente vi alle at en matbit var på sin plass. Spesielt meg, for jeg er en kløpper på og droppe frokost, og idag var intet unntak. Jeg klarer rett og slett ikke å spise før det har gått noen timer etter at jeg har stått opp, og slik har jeg bestandig vært. Derfor var gleden stor når vi oppdaget at de hadde buffé, spis så mye du vil for 99 kroner. Og det beste av alt, det var Taco og pizza på menyen.

Så du kan trygt si at vi er fornøyd med dagen, idag igjen, for denne ferien har vært et eneste stort eventyr så langt. Nå blir det spennende å se hvordan det går med jentene på kamp i morgen. Jeg krysser fingrene for at det går veien, de fortjener det så inderlig. Nå skal jeg innta hvilestillingen og kanskje kommandere min mann ut for å hente godte posen jeg vet ligger bak i bilen….

2 kommentarer

2 thoughts on “For en handel!!

  1. Det er så koselig å følge dere på denne ferien Vivian. Det høres ut som dere har fått med dere det beste av alt. Det er så fortjent. Og Isak har også fått et minne for livet.❤ Lykke til med fotballkampen. Jeg krysser fingre og tær jeg.❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *