En rolig tirsdag…

Categories Blogg

Nå sitter jeg her alene i mitt eget selskap. Min datter er på vei til flyplassen og er klar for å feriere noen dager hos sin far. Det er så godt at hun har et så godt forhold til han, det gir meg en trygghet for tiden fremover. Hun har også to mindre søsken hos sin far, som hun nå får tilbrakt litt kvalitetstid sammen med.

Hvert år gjør de det samme, de deltar i et løp som går fra Trondheim til Sverige. Løpet går over flere dager, og de stiller opp med eget familielag. Dette løpet er et av høydepunktene for min datter, og hun gleder seg stort til å delta hvert år. Dette løpet har de holdt på med så lenge jeg kan huske, lenge før min datter ble født, og det er kjekt å se at tradisjonen holdes ved like.

Så nå er ferien offisielt igang for hennes del, og godt er det. Hun trenger å komme seg litt bort, få litt andre inntrykk og opplevelser, selv om hun gruer seg til å reise fra meg, så gleder hun seg også. Hun er og har alltid vært en mammadalt. Til min store glede er hun fortsatt det. Det er noe spesielt med et mor og datter bånd, og til min store glede, vil hun enda tilbringe tid sammen med meg.

Denne dagen har vært rolig, og godt er egentlig det. Det er bare regnvær ute uansett så da passer det bra med en dag inne fremfor TVen med favoritt serien min. Isak ble så glad i går når han fikk sitt eget arbeidstøy, og idag blir han hentet i barnehagen med betongbil. Du kan jo selv tenke deg hvor stort det er for en liten gutt, han er så stolt over pappaen sin når han kommer med den store arbeidsbilen, det er stort det.

Idag får han også testet arbeidstøyet sitt ute, for idag skal han få være med pappaen og grave hos naboen. Så han får nok en drømmedag i dag. Det er de små tingene som gleder mest, og det er Isak et levende bevis på. Han lar seg lett glede, han blir takknemlig og fornøyd over de små ting. Vi har mye å lære av de små barna. Hvordan de lever her og nå, og hvordan de lar seg begeistre over de små ting.

Så nå skal jeg kose meg fremfor TVen, kanskje spise en bamsemums eller to, og jeg skal la meg glede over at jeg sitter tørr og varm inne, mens gutta boys er ute og graver i regnværet 🤣

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *