Du bestemmer kjære…

Categories Blogg

Denne helgen er det Sankthans, starten på sommeren skal markeres denne helgen. Over vårt vidstrakte land skal det tennes bål, god mat og drikke skal inntas, vi skal feire starten på sene kvelder og deilige sommerdager. Denne helgen skal vi sitte i fjæra steinene mens bålet knitrer beroligende i bakgrunnen og flammene holder oss varme.

Jeg lengter tilbake til mine tidligere Sankthans feiringer, jeg lengter tilbake til en tid hvor jeg var fri. Fri til å gjøre hva jeg ville, fri til å bestemme selv. Men mest av alt lengter jeg tilbake til plassen som ga meg fred i sinn, mitt lille paradis, vår hytte med sjøen. Der kunne jeg tenkt meg å være i helgen, sitte om kvelden og se utover havet mens den salte sjølukten bringer frem mine dype barndomsminner.

“Du bestemmer kjære”, sa min mann igår, denne helgen kunne jeg få bestemme. Vil du til hytten så gjør vi det, eller kanskje vi skal reise bort, ta inn på hotell, denne helgen blir opp til meg. Men nå er det fredag og jeg har ennå ikke bestemt meg, mest sannsynlig blir vi bare hjemme, for alt er så forbanna væravhengig, alt er blitt litt vanskeligere etter at jeg ble syk.

Men uansett hva jeg bestemmer meg for så er det ihvertfall helg. Idag er det fredag og denne fredagen har vært fin. Idag fikk jeg besøk, ja jeg kan jo si familie besøk, for hun er jo familie. Verden er jaggu meg liten, det har jeg fått bevist opptil flere ganger. Men når vi flyttet fra Vardø og havnet her på Breistein, så hadde jeg ikke sett for meg at det bodde familie på min far sin side rett nede i gata. Ja faktisk havnet min datter i samme klasse som sin firmenning. Hun kom inn døra her full lastet med gaver. Det var nydelige blomster, gaver til Isak, lys til hagen og sist men ikke minst, hjemmelagde rundstykker som jeg skal kose meg med ikveld. Hun er bare god tvers igjennom, hun bidro til at denne fredagen ble superfin. Tusen hjertelig takk til deg 💜

Det er ganske utrolig hvordan livet bringer mennesker sammen igjen. Så idag var det utrolig hyggelig å se henne igjen. Mine foreldre kom også, så det ble et lite familietreff kan du si. Det var ihvertfall en lykkelig liten gutt som var glad for besøk, for besøk bidro til at det kom både boller og kjeks på bordet, og bonusen var jo at han fikk gaver også.

Det har ihvertfall vært en fin start på helgen, nå må jeg bare bestemme meg. Ute bøtter det ned med regn, noe som gjør at valget blir vanskeligere å ta. Jeg får diskutere litt med min kjære så får vi se hva vi lander på. Uansett hva jeg velger så er det en ting som er sikkert. Denne helgen blir dedikert til familien, og jeg skal gjøre alt for at vi skal få det hyggelig sammen.

God helg alle sammen 💜

2 kommentarer

2 thoughts on “Du bestemmer kjære…

    1. 💜Problemet er at jeg må bæres ned, det er så dårlig vei, eller når sant skal sies, ingen vei. Vi får se om vi ikke heller tar en tur når været blir bedre 💙

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *