Allerede torsdag…

Categories Blogg

Jeg er så klar jeg, klarer nesten ikke å vente, det er bare snakk om timer igjen før det braker løs. Idag er det kvartfinale i VM, dette blir tidenes kamp, ihvertfall håper jeg på det . Jeg er ihvertfall klar, så når dommeren blåser det hele igang, ja da skal jeg ha rigget meg godt til rette i godstolen.

Idag er det igjen et nydelig vær i Bergen, sommeren er tilbake. Det har vært en rolig dag for min del, men det ble en tur ut i ettermiddag med Isak. Vi kan jo ikke sitte inne når solen skinner. Besøk fikk vi også i dag. Besteforeldrene til min nest eldste sønn stakk innom på en snarvisitt til Isaks store glede. Da fikk han nemlig noen å spille badminton med, så idag ble det mye øving med reserve bestefar.

Jeg begynte på en ny medisin for noen dager siden, en medisin som skal hjelpe på nervesmertene som jeg er sånn plaget med.Til min store glede ser de ut til å virke. Jeg har mindre spasmer og smertene er blitt mindre enn før. Så nå krysser jeg fingrene for at denne medisinen er den riktige, og at den hjelper i lengden også. Denne gangen har jeg ikke fått de store bivirkningene, bare litt søvnig på kvelden, men det er jo bare en bonus at jeg er ekstra trøtt når jeg legger meg.

Nå håper jeg bare at dette været holder seg gjennom hele helgen, vi har nemlig planer om å grille litt på Voss hos min venninne. Det hadde vært hyggelig om vi kunne ha sittet ute i solveggen mens vi nøt et bedre måltid. Hvem vet, kanskje blir det litt bobler i glasset på mor selv, man må nyte mens man kan.

Det er på sånne dager som idag det begynner å krible i kroppen min. Det er så fryktelig mye som skulle vært gjort utendørs, men som blir nedprioritert siden min mann er opptatt med så mange andre ting. Gresset skulle vært klippet, huset malt og vi har utallige småting som burde vært rettet opp i. Frustrasjonen tar tak i meg når arbeidet hjemme blir utsatt hele tiden, jeg klør i fingrene etter å kunne gjøre det selv.

Rettigheter : tegninger.no

 

For hadde jeg kunne gjort det selv, da kan jeg love deg at det hadde skjedd ting her! Jeg hadde og grepet min mann etter ørene, han hadde ikke fått forlatt hjemmet før arbeidet var gjort. Han vet det så inderlig godt selv også, han vet at om jeg hadde vært frisk så hadde han ikke sluppet billig unna 🤣Gjett om han skal få jobbe den første uka han går på fri. Uansett om det bøtter ned ute, så skal jeg nok finne arbeid til han. Nå har jeg ventet i seks år, ja du hørte riktig, seks år på at vinduene i kjelleren skal bli foret innvendig.

Så som du sikkert skjønner, med min kjære mann tar ting litt tid 🤣Han er ikke fullt så tålmodig når det er snakk om andre veien, men så slipper han og å vente, for i motsetning til han gjør jeg det med en gang. Jaja, sånn går nå dagene her i huset 🤣Nå skal jeg prøve å finne veien inn igjen, ja hvis jeg finner veien for det høye gresset da…

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *