Når et ønske blir oppfylt…

Categories Blogg

 

Endelig kan jeg røpe det ❤

 

For husker dere at jeg nevnte at jeg hadde fått en fjelltur i gave? Det jeg unnlot å fortelle var fra hvem. Det har seg nemlig slik at en av mine lesere tok kontakt med en organisasjon etter å ha lest innlegget om hvor mye jeg savnet å gå i fjellet. Sammen med min samarbeidspartner på fakkeltoget klekket de ut en plan jeg slett ikke visste om.

 

Jeg er dere evig takknemlig 💜

 

Har dere hørt om ønsketransporten? Jeg hadde ikke hørt om dem før, men jeg oppdaget fort at dette var en frivillig organisasjon bestående av engler. De jobber nemlig med å oppfylle ønsker for personer som er havnet i en vanskelig livssituasjon, ja sånn som meg som ble rammet av sykdom. Dere finner de på Facebook, se link under bildet.

Tenk at de sa ja til dette momentant, selvfølgelig skulle jeg på fjelltur!! De kommer til å stille med fire mann som skal bære meg rett til fjells, hvor FANTASTISK er ikke det?? Jeg har ikke ord igjen, jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal si. Det er ikke ofte jeg blir målbundet, men nå er jeg faktisk det.

Hva har jeg egentlig gjort for å fortjene dette? Den godheten som både ønsketransporten og disse damene som satte det hele i gang, ja den godheten er helt overveldende. Til og med min mann ble rørt når han først fikk høre om det. Det beste for han er at han kan bli med på fjelltur uten å måtte bære. Men når jeg tenker tilbake på alle de gangene jeg tvingte han med meg opp på fjellet , så tenker jeg han vil få mer enn nok med seg selv 🤣

Ønsketransporten Facebook

 

Og fjellet blir…. 

 

Vi brukte litt tid på å bestemme oss for hvilken fjelltopp som skulle bestiges, men så fikk jeg et forslag og da var det ingen tvil lenger. Det ble Sotra som gikk av med seieren, de som har vært der før skryter veldig av utsikten. Herlighet hvor jeg gleeeder meg, jeg syns jeg ser meg selv sittende på en båre blant fire kjekke menn, ja har dere ikke sett meg smile før så kan jeg love dere smil da 😉😁

Nå skal vi bare fastsette dato for turen, men vi prøver å få det til nå i oktober. Herlighet, jeg må være verdens heldigste dame, alt jeg får oppleve altså, og en fjelltur hadde jeg aldri trodd jeg ville få oppleve noensinne igjen!

Jeg har bare en ting og si, tuuuuusen takk til ØNSKETRANSPORTEN, og tusen takk til dere to herlige damer som har gjort dette mulig….. 

 

PS : Dette innlegget må dere dele, Ønsketransporten fortjener virkelig all god PR som de kan få ❤

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *