For en natt!

Categories Blogg

Jeg har drømt noe så innmari inatt, ja noen ganger lurer jeg litt på meg selv. For inatt har jeg drømt om min mann, og for et drama det ble! Vi var tilbake i Middelhavet på cruise, men dette cruiset skulle vise seg å bli noe annerledes. For sammen med oss var det hundrevis av politikere, det var rene politikertreffet ute på det åpne hav.

Både Bent Høye og Erna Solberg var tilstede, og førstnevnte var ute i hardt vær. Av en eller annen grunn syntes jeg synd på helseministeren, jeg var nesten på gråten. Men min mann lo bare og mente han kunne takke seg selv. Det hele endte opp i en heftig diskusjon mellom mann og kone, faktisk så stakk jeg av på cruiset i min turbo av en rullestol. Det fine på dette cruiset var at heisene var øyenstyrt, så jeg kom meg rundt selv der jeg ville. Tenk om det hadde vært mulig i virkeligheten, det hadde vært noe det!

Vel hjemme var jeg fortsatt sur, men det som var rart var at nå kunne jeg gå. Jeg var fremdeles syk, men hadde plutselig fått tilbake noe av funksjonene i kroppen. For å bedre på stemningen bestemte jeg meg derfor for å pynte meg litt opp for min kjære, men uansett hvor mye jeg dollet meg opp ble jeg fullstendig oversett.

For vi hadde nemlig fått oss et nytt familiemedlem, min mann hadde fått seg en ny kjæreste på cruiset. Han hadde kun øye for sin nye flamme, jeg ble fullstendig oversett. Den nye flammen var ingen ringere enn Bent Høye selv, min kjære hadde kommet ut av skapet. Det siste jeg husker er at jeg i forbannelse rev opp soveromsdøren der de lå og holdt rundt hverandre, jeg måtte nemlig finne meg nye klær som kunne gjenvinne oppmerksomheten til min mann.

Rettigheter: tegninger.no

 

Er det rart jeg lurer på meg selv noen ganger, jeg var fortsatt forbanna på han når jeg våknet 😂Faktisk så fikk han høre det, tenk å behandle meg på den måten! Leksen må være å ikke gjøre meg forbanna, for du ser hva utfallet blir 😂

Jaja, ellers går det ganske bra, dagen har vært fin den. Isak har vært i bursdag for første gang alene uten oss, og jeg har vært på kamp. Siste kampen denne sesongen var nemlig idag, og den måtte jeg bare få med meg. Så jeg trosset formen og kom meg ut. For magen er fremdeles ikke god, men bank i bordet, jeg har i det minste klart å holde på den lille maten jeg har fått i meg.

Nå skal kvelden tilbringes fremfor boksen, så håper jeg denne natten blir mindre dramatisk. Håper dere har hatt en strålende helg alle sammen, så er jeg nok tilbake på plass i morgen også.

Ha en strålende kveld 🧡

 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “For en natt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *