En ny serie…

Categories Blogg

Så var det helg igjen, formen er fremdeles ikke på topp og jeg kjenner at det begynner å tære på.
Det verste er faktisk ikke at formen er dalende, så lenge jeg er stabilt dårlig og ikke blir verre så holder jeg motet oppe. Men etter tre uker med dårlig form merker jeg at kroppen har fått nok, og det er da jeg kjenner at den kommer.

Angsten tar fullstendig over når kroppen er sliten, jeg kan kjenne hvordan den fyller hele meg.
De siste dagene har angsten tatt kontroll over kroppen min, og når angsten tar over blir jeg fullstendig tappet for krefter. Jeg føler meg helt tom for krefter, alt jeg har lyst til er å sove hele dagen.

På onsdag kom min eldste sønn på besøk, og da satt jeg med Bipap masken på meg. For når angsten er som verst så hjelper det med litt ekstra oksygen, det roer meg ned. Min sønn skjønte at jeg var dårlig, jeg bruker nemlig aldri Bipapen på dagtid. Jeg tror min sønn skjønte at jeg trengte å få tankene over på noe annet, og siden han vet hvor glad jeg er i gode serier så fant han frem en ny serie til meg.

Jeg digger Taylor Sheridan, en filmregissør som lager fantastiske filmer og serier. Jeg elsket Yellowstone blant annet, den anbefales på det sterkeste. Jeg mener den fortsatt ligger på Tv2 play og på viaplay. Så når jeg skjønte at serien som min sønn fant frem også var laget av samme regissør skjønte jeg at den var bra, og jaggu fikk jeg rett.

Problemet var bare at jeg ikke hadde konto på Apple tv, men min sønn logget seg inn på sin bruker så jeg fikk sett den. Det var bare første sesong som lå ute, og den slukte jeg på bare noen timer. Så dersom dere liker actionserier med humor og drama så anbefaler jeg at dere sjekker ut Tulsa king, Sylvester Stallone spiller hovedrollen. Tenk at han nå er 77 år gammel og fremdeles er aktiv, det er imponerende.

Nå skal jeg bruke helgen til å hente meg inn igjen, sove lenge og håpe på at formen kommer seg.
Jeg har ikke hatt hodepine så langt i dag så det tar jeg som et godt tegn, men jeg er fortsatt forkjølet og den ser ikke ut til slippe taket med det første. Men jeg krysser fingrene for at jeg er over det verste, for denne uken har vært grusom. God helg til dere alle…

8 kommentarer

8 thoughts on “En ny serie…

  1. God helg til deg og familien din.
    håper verkeligt at formen snur nå 😉det fortjener du, så vi får alle 🤞 for deg.

  2. God bedring og god helg. Håper forkjølelsen snart slupper taket. Er selv på 4. uken og hører flere fortelle om langvarig forkjølelse i disse dager . Høres spennende ut med filmer du ser på og takk for tips . Tar gjerne imot flere anbefalinger om filmer med litt action 👍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *