7 år med deg…

Categories Blogg

Små lette skritt kunne høres i trappa i morges, jeg hørte hvordan de raskt bevegde seg over gulvet.
Små føtter bråstoppet utenfor skyvedøren min, og like etter kunne jeg høre hvordan han listet seg inn i rommet. Jeg måtte smile litt for meg selv der jeg lå, men jeg tok meg sammen og lukket øynene så det skulle se ut som om jeg fortsatt sov. Fremme ved sengekanten stoppet han opp, og jeg kunne nærmest føle hvordan han studerte meg.

“Er du våken” visket han nærmest lydløst, men han fikk ikke svar. Det var da jeg kjente sengen begynte å riste, en liten gutt var nå på vei opp til meg. Jeg måtte bite tennene sammen når han klatret over meg, jeg fikk kjenne på at min lille gutt ikke var så rent liten lenger. Med øynene igjen kunne jeg føle varmen fra en liten gutt, og like etterpå kjente jeg varme fingre stryke over kinnet mitt.

Sakte åpnet jeg øynene mine, og når øynene våre møttes kunne jeg føle på en varme så stor.
“Nå må du våkne mamma, vet du ikke hvilken dag det er i dag” sa han med et stort smil rundt munnen, og det var da jeg kjente tårene komme. Syv år fyller du i dag, og alt jeg føler på er en takknemlighet så stor. Hver dag takker jeg høyere makter for en ny dag sammen med deg, og nå har vi fått syv år sammen.

Livet med deg er et eventyr, hver dag lærer du meg noe nytt. Du ser ikke mine begrensninger, i din verden er alt mulig. Hver gang jeg sier at jeg ikke klarer så presser du meg, du viser meg at alt er mulig bare jeg tør å prøve.
I din verden føler jeg meg levende, når jeg er sammen med deg forsvinner sorgen. Uansett hvor trist jeg er så får du meg alltid i godt humør igjen, du gjør sorg om til glede.

I dag føler jeg meg bare takknemlig, tenk at jeg har fått syv år med deg. Lykken var stor den dagen du ble født, du gjorde meg hel ved første øyekast. Det gjør du enda, når sorgen får hjertet mitt til å briste pusler du det sammen igjen. Fremtiden ligger fremfor deg som et åpent landskap, og for hver dag som går blir du litt større. I dag er det din dag og den skal feires. Takk min kjære lille gutt, takk for alle gledene du gir meg. Du gir meg styrke når jeg trenger det som mest, jeg elsker deg mer enn livet selv…

Gratulerer med dagen 💖

 

10 kommentarer

10 thoughts on “7 år med deg…

  1. Gratulerer til gutten! Jeg tror han var mest lik deg i starten, også har han blitt mer lik sin far 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *