Kampen mot ALS…

Categories Blogg

Nytt år og nye muligheter, det nærmer seg November og i år har jeg kun et ønske.
Den 16 November har jeg bursdag, da fyller jeg 43 år.
Nok en milepæl nærmer seg, for jeg vet at det er ingen selvfølge at jeg sitter her i dag.
Bare 36 år gammel fikk jeg livet snudd opp ned, der og da trodde jeg at morgendagen aldri ville komme.

Men her sitter jeg syv år etter, og det er et bevis på at kampen mot ALS ikke er forgjeves.
Til tross for flere alvorlige sykehusinnleggelser så har jeg klart meg, verken lungebetennelse eller blodpropp på lungene har klart å ta knekken på denne kjerringa. Takket være fantastiske leger og sykepleiere kan jeg enda nyte livet, og alle disse prøvelsene har vist meg hva som bor i meg.

Jeg husker hvor nær jeg var den gangen jeg ble innlagt med lungebetennelse, den kampen sitter dypt i meg.
I følge lungelegen er jeg et mirakel, for selv han trodde at det var over da. Likevel ga han aldri opp, han og sykepleierne presset meg til bristepunktet hver eneste dag. 40 års dagen min ble feiret innenfor sykehusets vegger, og selv om jeg var helt utslitt så visste jeg at jeg hadde fått den største gaven.

Der og da følte jeg at jeg hadde fått livet i gave, og til tross for at jeg visste at kampen mot ALS ikke var over på noen som helst måte så følte jeg på en takknemlighet så stor. Over 30 dager lå jeg på sykehuset, og når jeg slapp ut forkant jeg meg på at jeg skulle gjøre det jeg kunne for å få denne sykdommen frem i lyset.

Jeg har gjort mye siden den gangen, ved hjelp av dere har ALS kommet mer frem i lyset.
Men jeg vet at kampen langt i fra er over, og derfor har jeg kun et bursdagsønske i år.
Samle inn penger til ALS forskning er det eneste ønske jeg har i år, og jeg håper dere vil bidra. Siden jeg i år skal arrangere fakkeltog for ALS så har jeg fått ALS Norge til å knytte denne innsamlingen opp mot fakkeltoget, håpet er at dette kan gjøre det enklere for alle som vil bidra.

I går gikk jeg til sengs med en urolighet i kroppen, hele dagen hadde jeg kjent på febersymptomer.
Angsten kommer hver gang kroppen min begynner å hangle, for jeg vet aldri hva det ender opp med. Alt jeg vet er at med denne sykdommen så kan ting snu fort, jeg vet aldri når det er over. Derfor blir disse innsamlingene så viktig for meg, for jeg har alltid sagt at jeg skal gjøre det jeg kan før min tid er ute. Under finner dere link til begge innsamlingene, tusen takk til alle som har bidratt så langt, dere skal vite at det betyr mye for meg 💖

Fakkeltog innsamling finner du HER

Bursdags innsamling finner du HER

2 kommentarer

2 thoughts on “Kampen mot ALS…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *