En julete søndag…

Categories Blogg

Siden jeg har vært så dårlig i det siste , så har det vært så som så med dusjing. Det er nesten så jeg ikke tør å si det, men det er gått 14 dager siden sist. Så idag mente gubben at nok var nok, han mente at nå grodde det fremmedlegemer ut av ørene på meg.

Heldigvis var formen bra idag når jeg våknet, ellers så tror jeg neppe jeg hadde sittet oppreist etter gubbens “varsomme” behandling. Jeg må minne assistenten på og kjøpe mer zalo og salmiakk, ingen kan si at jeg ikke er ren ihvertfall.

Faktisk så er jeg så gullende ren som jeg aldri har vært før, og så ble jeg desinfisert også. Nå må assistentene ta gullhanskene på når de skal stelle meg, for nå skinner jeg som aldri før.

Jeg skulle nesten si skinner som sola ute, men den er blitt erstattet av noe helt annet. Igår fikk jeg vårbilder fra trappa til en venninne, men jeg tror nok de blomstene måtte flyttes idag. Skulle nesten tro at dere nordpå har sendt litt av uværet sørover, for det har virkelig lavet ned ute.

Så da ble det ingen luftetur på meg idag heller, men idag gjør det ingenting. For dagen har vært så fin fra start til slutt, og det trengte jeg så sårt. Kvelden i går var så grusom for min del, sammenbruddet kom og det kom hardt. Etter Isak la seg igår så brøt jeg helt sammen, jeg klarte ikke ta meg sammen heller.

I fem timer satt jeg hikstende i stolen, alle sluser åpnet seg. Gubben ble helt ifra seg og løp rundt med både tørkerull og håndkle, ingenting fikk meg til å stoppe. Jeg er sliten av å være sterk hele tiden, og igår kom alt.

Men dagen i dag startet helt i motsatt ende enn kvelden før, og det var barnehagen til Isak sin fortjeneste. For de har laget samlingsstund på film, slik at alle barna kan se de ansatte og få litt av barnehage tilværelsen hjem. Så der lå Isak og jeg sammen i senga, og nøt en samlingsstund sammen.

Som overskriften sier så har det vært en julete søndag, jeg har en mistanke om at det egentlig var vi som lokket snøen tilbake. En deilig duft av jul sitter i veggene, jeg har kjent på den i hele dag. Ja for vi slo på stortromma i dag, en stor gryte med pinnekjøtt ble satt på kok. Jeg har spist over evne, og det tror jeg vi alle har.

Så imotsetning til kvelden i går så har dagen idag vært god, jeg sitter godt fornøyd i stolen. Jeg avslutter med et bilde av meg i den nye nydelige genseren, den var så deilig og ha på. Nå venter vi på farmen, jeg heier på Erik Alfred, hvem heier du på??

Ser at nakken er stiv
11 kommentarer

11 thoughts on “En julete søndag…

  1. Heier og på Erik Alfred,så me får bare håpe,ellers må du ha en go kveld🤗vert godt i lag når eg ser den goe knuppen du har,(Isak❤️)

  2. Stilig du er 💜🌸 Fin genser og fine sokker. Flotte farger 💜🌸🌸🌸 Koselig med snø, ja, julestemning 💕 🤩

  3. Så fin genseren var på deg🤩👌👍
    Godt å høre dagen var bedre i dag.
    Lenge siden jeg har vært innom nå, jeg var så glad for å lese at lillegutt ikke var alvorlig syk.
    God natt og mange gode tanker til flinke deg. Du skriver så fint og ekte. ❤️

  4. Genser, stillongs, sokker, armbånd, alt matcher! Lekkert antrekk 🙂. Ha en fin dag, og nyt utsikten din🌲❄♥️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *