Så var det over…

Categories Blogg

Hverdagene etter jul kommer alltid like brått på, jeg skulle gjerne hatt en uke til.
Gubben sto unormalt tidlig opp i dag, jeg har en mistanke om at han var redd for å forsove seg. Sukkene som kom fra badet tydet på at ikke alle var fornøyd med at hverdagen var tilbake, en liten gutt var ikke særlig fornøyd med en tidlig start.
Han har nemlig sovet unormalt lenge hele julen, noe som gubben var veldig fornøyd med.

Jeg merket det godt selv, det ble en stor overgang å stå opp klokken 09.00 igjen.
Det har vært en lat jul for min del, jeg har virkelig tatt igjen for alt stresset fjoråret hadde å by på. Julen har gått med til å bygge seg opp igjen, samle krefter for et nytt år.
Likevel hadde jeg trengt noen dager til, men jeg er glad for at julen har vært god for oss alle. Nå begynner jobben med et nytt firma, og jeg ser frem til å se hva dette året har å by på.

2022 startet med covid tester, skolebarna måtte teste seg før skolestart.
Jeg syns dette viruset kommer nærmere og nærmere for hver dag, og jeg syns det er litt skremmende. Så jeg tror jeg skal holde meg hjemme så mye som mulig nå i starten, og håpe på at viruset ikke finner veien hit.

Men på torsdag må jeg ut, 2022 starter med det jeg hater mest. Det er igjen tid for kontroll på sykehuset, og som alltid gruer jeg meg.
Jeg bare håper på stabile resultater, det er vel det eneste jeg kan håpe på med denne sykdommen. Det hadde vært fantastisk om jeg fikk starte et nytt år med stabile prøver, det var faktisk mitt eneste nyttårsønske på nyttårsaften.

Det var en trøtt skolegutt som kom hjem i dag, det var tydeligvis tøft å begynne på skolen igjen. Han har dessuten hatt lenger juleferie enn de andre siden jeg valgte å ta han ut den siste uken før jul, så det var nok en brå overgang for en liten gutt.
Men han kom hjem med en overraskelse til mor i dag, en selvlaget julegave som han ikke fikk med seg før jul. Det er de fineste gavene jeg kan få, jeg har enda all julepynten som mine eldste barn lagde når de var små.

Egentlig ville gubben at jeg skulle ta ned julen i dag men jeg følte ikke for det. Jeg syns det er koselig med litt lys i mørketiden.
Dessuten var det så guffent vær ute i dag, og da er det ekstra koselig å sitte inne omringet av lys og varme. Nå skal vi ta knekken på de siste julekakene her, og nyte kvelden så lenge den varer….

3 kommentarer

3 thoughts on “Så var det over…

  1. Har fulgt bloggen din en stund nå men har ikke kommentert før. Blir veldig berørt av det du tar oss lesere med på. Du skriver så utrolige vakkert og sterkt💜Forstår du kjenner på frykt for nye undersøkelser på sykehuset, sender deg varme tanker💜Så håper jeg virkelig du vil få det fint med det nye firmaet som skal hjelpe til hos deg💜Ønsker deg mange gode øyeblikk fremove med dine kjære💜og at du slipper å kjempe mer for dine rettigheter💜

    1. Så utrolig hyggelig at du tok deg tid til å skrive til meg Janne, tusen takk for fine ord 💜
      Krysser fingrene for at det går bra på kontroll i morgen, og at jeg kan starte året med gode resultater💖

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *