Har noen reddet hanen??

Categories Blogg

Det har vært en fin ettermiddag. I solveggen hos naboen er det fint, der er det lunt og sitte med kaffekoppen en ettermiddags stund. Der er det alltid gjestfrihet og finne, så der er det alltid hyggelig å være på besøk. Så idag har vi vært der en stund, alltid gøy for Isak og få være med nabobarna, der er det alltid liv og røre.

Når nabodamen i dag nevnte at hun hadde hørt en hane gale her tidlig en morgen (nå skal det sies at hun trodde hun var blitt en smule gal), så kom jeg på noe jeg fikk høre her om dagen. For her på Breistein er det nemlig en hane på rømmen, ikke vet jeg om den er reddet. Det siste jeg hørte var at den hadde søkt tilflukt høyt oppe i tretoppene lenger nede i veien her, og at den har sittet der i dagevis uten mat og drikke.

Så dersom nabodamen har hørt den, så er den ihvertfall i live enda. Uansett så har vi hatt en fin ettermiddag, og det hele toppet seg når både mine foreldre og min venninne kom på besøk, så dagen fikk en fin slutt. Jeg legger ut bilder fra en perfekt stund hos naboen, og håper dagen har vært like fin for dere også…

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *