En pakke reddet dagen…

Categories Blogg

Jeg er lei, ja rett og slett drittlei. Hele uken sitter jeg inne, og kommer jeg meg ut så begynner det å bøtte ned. Derfor var gleden stor når jeg så sola var på plass idag, og at formen var litt bedre. Gubben hadde lagt planer for en skikkelig utedag, nå skulle det ryddes ute.

Selvfølgelig ville jeg også være med, jeg så mitt snitt til å delta på litt familieaktivitet. Men neida, her sitter jeg i godstolen og her har jeg sittet i hele dag. Alene med mitt eget dritthumør, nåde den som våget seg i nærheten. Da hadde jeg bjeffet dem ned, det var kanskje like greit jeg var alene.

Men jeg kan ikke sitte her og føle meg forlatt, når alt jeg vil er å være med mine. Jeg ville også ut, jeg vil bestemme over eget liv. Jeg vil også delta og være tilstede, men idag fikk jeg ikke lov.

For gubben mente det var for kaldt, det var for mye vind ute. Jeg vet at han tenker på mitt eget beste , jeg vet at han bare mener det godt. Men det er en ting som irriterer meg, noe som er så viktig når man er alvorlig syk. Av og til blir det som gir livsglede skjøvet til side, løsninger blir ikke diskutert.

Jeg har lært en ting av å være syk, det finnes alltid løsninger dersom man ser etter. Det er bare å kle på meg , jeg har veldig gode klær. I garasjen er det ikke vind så der hadde jeg fint kunne sittet, da hadde i det minste Isak følt at jeg også hadde vært med.

Det betyr så mye derfor blir jeg lei meg når jeg ikke får være med, den løsningen jeg ser er det ingen andre som ser. Litt luft har aldri tatt livet av noen, snarere tvert imot. Jeg tvingte meg ut igår i et dårlig vær, noe som ga meg noe annet å tenke på.

En Brannmann tar en velkjent hvil

 

Faktisk så følte jeg at det hjalp, for rett før jeg la meg inatt følte jeg meg bedre. Det som gjør meg syk er å sitte inne dag ut og dag inn , det kan gå både en og to uker mellom hver gang jeg kommer meg ut. Enten er det været som stopper meg, eller så er det så mange oppgaver inne som må gjøres at det ikke blir tid.

I løpet av ettermiddagen ble formen dårlig igjen, hodepinen vendte tilbake. Feberen har vært borte i hele dag, og det tar jeg som et godt tegn. Så her satt jeg og syntes forferdelig synd på meg selv , alt var bare dritt. Plutselig kom en liten gutt løpende inn her, og i armene lå en overraskelse. En pakke fra min tremenning ble redningen idag, og nå sitter jeg med tårer på kinn.

Tusen takk til deg du gode menneske , dette var en gave som jeg virkelig setter pris på. I morgen skal jeg ut , og det fins ikke tvil om hva jeg skal ha på meg. For inni pakken lå det to ting, en nystrikket genser og pannebånd. Nå gleder jeg meg til å prøve , dette var helt fantastisk å få 💜

6 kommentarer

6 thoughts on “En pakke reddet dagen…

  1. Sterk lesing om deg, din familie, din sykdom og situasjon.Håper du får nyte både familie, genser og pannebånd lengst mulig😊naboer og venner er uvurderlige.Det er tøffe prioriteringer no i helsevesenet.Eg e sjukepleier/ambulansearbeider i Stryn, og eg kjenne på den krevende situasjonen vi e i.Eg og hadde villet ha muligheten og få være sammen mine lengst mulig, uansett!Ønsker deg og dine en fin kveld, og jeg håper og ønsker at du vil få en heimerespirator når behovet er der👍

    1. Det håper jeg også Kirsti , jeg vil så gjerne leve lengst mulig 💜Tusen takk for den viktige jobben du gjør nå , jeg kan ikke forestille meg hvilke prøvelser dere nå står over. Det eneste jeg håper nå er at dette går over , og at vi igjen kan nyte en ny vår 💜

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *