“La oss kjøre til Spania”

Categories Blogg

I dag begynte det å snø igjen, og det var da det rant over for gubben.
Det er nemlig en kjent sak at gubben ikke er så glad i varme, alt over 15 grader får det til å rakne for gubben. Jeg har vært i Spania opp til flere ganger, men gubben har alltid nektet å være med. Han har fortsatt traumer etter at han var på sommerferie i Tyrkia med sin mor i ungdomsårene, etter det har han nektet å dra til sydligere strøk igjen.

Så når gubben i dag foreslo at vi kunne kjøre til Spania skjønte jeg at det hadde rablet for gubben, nå hadde det virkelig rent over. Når gubben selv foreslår å sette kursen mot varmere strøk er det fare på ferde, og i dag ble jeg litt engstelig. Heldigvis går det mot mildvær nå og da er det vel ikke lenge før regnet kommer tilbake, jeg tar heller litt regn enn at gubben skal gå helt fra hengslene.

Jeg har hatt et forferdelig døgn, først fikk jeg øyebetennelse og så begynte magen å skape seg igjen. Men nå vet jeg i det minste hva magen reagerer på, så nå kan jeg gjøre noe med det. Jeg hadde en mistanke om at det var kvalmestillende tablettene som var årsaken, og nå vet jeg at det er de. Jeg fikk de nemlig fast i en periode for å se om jeg klarte å få i meg mer næring, men de ga meg bare problemer. Så nå tar jeg de bare ved behov, jeg orker ikke mer rett og slett.

Jeg er bedre i dag heldigvis, så nå er det bare øyet igjen. En ting er i hvert fall sikkert, det er ikke lett å skrive med øynene når man har øyebetennelse.  Så derfor blir det et litt kortere innlegg i dag, øynene mine trenger hvile. Det samme gjør jeg siden jeg har hatt en dårlig natt, så det blir nok en tidlig kveld på meg i dag med et håp om at morgendagen blir bedre…

7 kommentarer

7 thoughts on ““La oss kjøre til Spania”

  1. God bedring fine du, håper på en bedre dag for deg i morgen💜 Og, at det snart blir VÅR!! 🌱🤞🏻😊

  2. Jeg synes jeg ser det! At dere pakker hele familien inn i bilen og fyker nedover til Spania! 🙂 <3

    Det har snødd i Moss også. Usj!

    God bedring! Øyebetennelse er ikke noe særlig.

    Klem fra Karen <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *