Nord Norge viste seg fra sin beste side…

Categories Blogg

Hvorfor dra til Syden når vi kan feriere i eget land? I dag fikk vi nydelig vær fra start til slutt, og Nord Norge viste seg fra sin beste side. Jeg tror dette har vært den vakreste etappen så langt på turen, og det sier mye. Vi har kjørt over saltfjellet i dag, og der måtte vi stoppe på Arctic circle. Som tradisjon tro gikk gubben inn for å kjøpe stormlighter til meg, og siden han ikke visste om jeg fikk oppleve en tur til så kjøpte han like så godt to.

Jeg ser jeg har fått mange hyggelige kommentarer på bildene jeg legger ut, og det gleder meg. Jeg har nemlig tatt flesteparten, og det takket være kameraet på datamaskinen min. Jeg har nemlig den fremfor meg når vi kjører, dermed kan jeg filme og ta bilder mens vi kjører. Men gubben skal også ha skryt, han har vært fotograf han også.

I dag har vi fått overdose av vakker natur, alt fra langstrakte vidder til blått krystallklart hav så langt øyet kunne se. Ja for å ikke snakke om alle de vakre små stedene vi har kjørt i gjennom, Norge er virkelig et vakkert land.

Mo i Rana…
Fauske…

Jeg er så imponert over en liten gutt, han har ikke klaget en eneste gang siden vi startet. Han sitter bare å synger i baksetet, men det hjelper godt på at min datter er med. Hun underholder han hele veien, så jeg er glad for at hun er med. Men noen ganger får jeg virkelig gjennomgå, hennes sære humor har alltid en tendens til å gå utover meg.

Min datter altså…

I dag måtte vi ta ferge også, og jeg må innrømme at jeg ble litt misunnelig når vi kom på fergekøen. For rett ved siden av vårt fergeløp lå ferga som gikk over til Lofoten, og jeg må innrømme at jeg hadde lyst til å stille meg i den køen. Jeg har aldri vært i Lofoten og har alltid hatt en drøm om å dra dit, men det har aldri passet seg sånn. Kanskje hvis jeg lever neste sommer så kan det bli mitt neste eventyr?

Det er på fergen vi sitter i dette øyeblikk, og mens resten av reisefølget gikk ut for å nyte utsikten ble jeg igjen for å nyte stillheten. Enda har vi to timer igjen før vi ankommer Narvik, så det blir sent i kveld også. Men vi er nå tross alt på ferie så det er ingenting som haster, dog jeg vet ikke om gubben er helt enig i det…

 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Nord Norge viste seg fra sin beste side…

  1. Virkelig flotte bilder av norsk natur Vivian. Og Lofoten er virkelig vært en tur . utrolig vakkert. Men så moro å følge dere på tur☺️❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *