En god nyhet ble til to gode nyheter…

Categories Blogg

I dag våknet jeg opp med et smil rundt munnen , gleden over turen som venter oss var stor. Da betydde det ikke så mye at jeg sto opp til en grå himmel , for jeg visste at bak de mørke skyene er himmelen alltid blå. Det er ingen andre følelser som er bedre enn når du føler livet smiler til deg , og slik har jeg det nå. Lite visste jeg at det var flere gode nyheter på vei , og de fikk jeg fra min sønn i dag.

Han har nemlig søkt seg inn på skole til høsten , han vil så gjerne ta påbygg slik at han kan gå videre på høyskole. Problemet er bare at han alltid har slitt seg gjennom skoletiden , diagnosen hans har gitt han en del ekstra utfordringer. Likevel har han alltid stått på , aldri gitt seg før han har kommet i mål. Allmennfag har alltid vært utfordrene , så når han nå skulle søke seg inn på påbygg begynte jeg å søke på nettet etter skoler som hadde tilrettelagt undervisning. Jeg har hatt en skole i tankene i mange år nå , Krokeide skole hadde alt min sønn trengte.

Denne skolen er for unge voksne som sliter med skolen , hver elev vil få et team rundt seg som hjelper de med alt. Elevene får også tilbud om å bo på skolen , egen hybel er noe alle får tilbud om. De har også et fantastisk fritidstilbud på skoleområdet , svømmebasseng og treningsstudio er bare noen av fasilitetene. Det eneste kravet de har er en legeerklæring på at eleven har enten en diagnose eller mangler motivasjon for å fortsette på skolen. Skolen er også gratis for de som går der , det inkluderer hybel også.

Legg merke til gubben ,snakk om å gjøre seg bredere enn han er…

Problemet er bare at det er vanskelig å komme inn , det er dessverre mange ungdommer som sliter i dette landet vårt. Så når min sønn fortalte at han sto på venteliste trodde jeg alt håp var ute , det er som regel små marginer for å komme inn når man blir satt på venteliste. Men idag fikk vi gode nyheter , min sønn hadde faktisk kommet inn!!! Igjen kjente jeg på en glede så stor , men mest av alt ble jeg lettet. For dette betyr så mye for fremtiden til min sønn , endelig får han den hjelpen han trenger.

Besøk fikk vi også idag , min eldste bror og fruen stakk innom. Jeg tror de brakte solen med seg , for plutselig var det ikke en sky å se på himmelen. Med seg hadde de sin hund , så Simba fikk også selskap i dag. Vi ble sittende ute i solen og kose oss med is og kaffe , en liten gutt serverte is med glede. Så dagen i dag har vært minst like god som igår , når livet smiler til oss så kan man ikke annet enn å smile tilbake…

6 kommentarer

6 thoughts on “En god nyhet ble til to gode nyheter…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *