“Ka du ska i helga”

Categories Blogg

For en mandag det ble!! Jeg er helt målløs her jeg sitter.
Noen ganger må jeg be gubben om å klype meg i armen for å sjekke at jeg faktisk er våken , og nettopp det måtte jeg i går.
En setning gikk igjen i går , og den kom fra gubben.
Det er lenge siden jeg har sett han så ivrig som han var i går , og hver gang han kikket på meg spurte han “ja ka du ska i helga da”

 

Det er på dager som dette at jeg virkelig kjenner at jeg lever , i et lite øyeblikk forsvant alle byrdene våre.
Min mann nølte ikke et øyeblikk når vi fikk tilbudet , kjøre seks timer med denne kjerringa var bare en glede.
Det er nettopp dette jeg er redd for å miste , friheten til å hoppe i bilen uten betenkeligheter for å dra ut på nye eventyr.
For slik det er nå så kan vi gjøre det , det er nå vi kan leve livet fullt ut.

 

Alt jeg følte på igår var takknemlighet , gleden over livet mitt ble vekket på ny.
Jeg ble liggende i sengen og se på straffespark konkurransen mellom Frankrike – Sveits med et varmt hjerte , jeg lå der med kun en tanke i hodet.
Heldige oss , vi er omringet av fantastiske mennesker som stadig gir oss en varme så stor.
Aldri hadde jeg sett for meg at livet med ALS kunne bli sånn som dette , de siste seks årene har vært en reise jeg aldri ville vært foruten.

 

Gleden ved livet er på langt nær over , til tross for en utfordrene hverdag så smiler livet til oss fremdeles.
Derfor kjemper vi oss opp hver dag og smiler tilbake , vi griper tak i alle muligheter som kommer vår vei.
En liten gutt sto fremfor meg i går , med et stort smil krøp han opp på fanget mitt.
Han kikket på meg med små gnistrende øyne , og igjen sa han noen få ord som fikk tårene mine til å komme.
” Du er verdens beste mamma , jeg gleder meg til å dra på tur med deg “….

12 kommentarer

12 thoughts on ““Ka du ska i helga”

  1. Så herlig! Tenk at dette ble mulig! Mine hverdagsutfordringer er mikroskopiske sammenlignet med dine. Likevel kan jeg ofte bli irritert og lei over ting som skjer i hverdagen min. Jeg skulle heller avfeie det meste av det som skjer med at det er bagateller i den store sammenhengen! Du og familien din viser virkelig hvor viktig “Carpe Diem” er. Innimellom blir du motløs og lei, og det er jammen fullt forståelig. Så evner du også å snu på flisa så fort det kommer noen lyspunkt! Det hender jo at du blir irritert på finnmarkingen din, men så ser du jo at han er gull verdt også! 😉

    1. Ja vi er som familier flest , vi krangler og blir irritert på hverandre. Men vi vet alltid hvor vi har hverandre , og vi vet alltid at kjærligheten vi har til hverandre aldri forsvinner. Alle mennesker har tunge dager innimellom , men det er de gode dagene vi må gripe tak i. Selv jeg kan bli bedre , men jeg prøver hver dag💖

  2. Så kjekt å se at det ordnet seg Vivian. Isak var nok litt skuffet han også, men nå skjønner jeg hvorfor han gleder seg til lørdag!! Så kjekt å lese at det er så mange gode mennesker som følger deg og som kan bidra til så mye . utrolig fint av Amun Løvland.

  3. Så utrolig flott! Nå har du virkelig noe å glede deg til! Så snilt å stille opp for deg! Jeg må si du er supertøff også da! Jeg har høydeskrekk og begynner å svette på hendene bare ved tanken på paragliding😂 Gleder meg til å følge deg på bloggen på opplevelsen til helgen!😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *