“Bare meg og deg mamma”…

Categories Blogg

Herlighet for en nydelig mandag det har vært, denne uken fikk en perfekt start. Det er så utrolig deilig at det er sommerferie for barna, for det innebærer at jeg har selskap hele dagen. Jeg har ihvertfall hatt det i dag, men imorgen reiser min datter til sin far noen dager, så da blir det bare meg og “gutta boys” som er hjemme.

Men idag har jeg og min datter fått mye kvalitetstid sammen. Hun begynte å trippe utålmodig rundt meg når jeg skrev mitt første innlegg. Da skjønte jeg at det var oppmerksomhet hun var ute etter, hun krevde litt mammatid. Siden det var varmt ute så valgte vi å sette oss ute. Vi rigget oss til med radio og noe godt å drikke.

Min datter er den fineste jenta på jord. Hun er så omtenksom og viser meg kjærlighet hver dag. Vi satt nå der og pratet om løst og fast, da hun plutselig fikk en idé. Hun skulle ta motorsykkel lappen og feste sidevogn på slik at jeg kunne være med. Vi skulle kjøre landet rundt og besøke ukjente steder, “bare meg og deg mamma, hadde ikke det vært fint”?

Jo selv jeg måtte innrømme at det hadde vært fint, men som den realisten som jeg er, så jeg også noen utfordringer. For før eller siden må jeg opp av den vogna, før eller siden er det andre behov som melder seg. Men min datter så ingen utfordringer med dette, hun mente at det var nok av sterke menn der ute som gjerne tok i et tak  😂Så her var det bare å spenne seg fast og sette avgårde på nye eventyr.

Jeg må si at tanken fristet. Bare sette avgårde uten mål og mening, ta utfordringene etterhvert som de kommer, ja bare leve i nuet. Vi har så lett for å “risikotenke” over alt mulig, og så ender det bare opp med ingenting for redselen for alt som kan gå galt tar oss. Jeg kan ikke si det ofte nok, har dere muligheten så grip sjansen. For det er da du får de største opplevelsene, det er da de virkelige store øyeblikkene kommer.

Besøk fikk vi også i dag. Helt uventet fikk jeg besøk av søskenbarnet mitt fra Gulen, og det var utrolig hyggelig. Det er altfor lenge imellom hver gang vi treffes, og da er det ekstra hyggelig når vi først kommer sammen. Til Isak sin store glede, kom ikke damen tomhendt. Hun hadde med seg leker, vanngevær og badminton sett til en liten gutt. Mor selv fikk nydelige uteblomster, noe som jeg gleder meg stort over.

Hun er bare god tvers igjennom, og jeg er så takknemlig for at jeg har så mange fine mennesker rundt meg, dere gir meg gleder som virkelig varmer 💜

Min vakre kusine

 

 

Isak tror jeg har hatt den beste mandagen hittil i livet. For som om ikke besøk og gaver var nok, så kom pappaen også hjem med en overraskelse. Isak har fått arbeidsklær fra Ølen Betong, sitt eget sett, samme arbeidsklær som pappa har. Du kan tro gutten var fornøyd!

Så denne mandagen har vært fin, ja helt perfekt faktisk. Nå sitter jeg her, lykkelig og fornøyd med denne dagen, og lurer på hva morgendagen vil bringe…

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *