Det enkle er ofte det beste…

Categories Blogg

Fortsatt er det sommer i Bergen, temperaturen bikket 28 grader her på verandaen min idag, takk og lov for skygge sier jeg bare. Jeg synes jeg hører min mann på jobb i dag, han ser nok frem til et værskifte. Jeg derimot, nyter det for alt det er verdt. Tenk at det er sendt ut flomvarsel for Vestlandet fra i ettermiddag, jeg sitter nå og ser opp på en skyfri himmel og kan ikke tro det jeg leser. Men det gjenstår å se om de får rett eller ei.

Det er ikke enkelt å være ny assistent, selv jeg skjønner at det er mye å sette seg inn i. Kunsten er å ikke gjøre ting vanskeligere enn det de er, det enkle er ofte det beste. Selv får jeg testet tålmodigheten min hver gang, men jeg har lært meg etterhvert at ting tar tid, så her er det bare å roe helt ned og la tingene gå sin vante gang.

Dagene nå om dagen er fryktelig travel, men jeg ville ikke hatt det på noen annen måte. Jeg skriver søknader, sender mail, og undersøker diverse ting. I dag har jeg i tillegg hatt besøk av en venninne, noe som alltid er like hyggelig. Vi fikk en hyggelig stund sammen ute i solen, det gjorde godt å få en pause fra arbeidet, og ingenting er som en real venninne prat.

Idag fikk jeg nok en hyggelig forespørsel, jeg ble nemlig kontaktet av Se og Hør som gjerne vil lage en reportasje om meg. Hva er oddsen for at to aviser og et ukeblad tar kontakt på omtrent samme tid?? Jeg sitter her og lurer på hva det er som skjer, men så utrolig hyggelig da! Min datter bare rister på hodet og lurte på når dette skal ende. Da ga jeg svar på tiltale, “når jeg ligger i grava”, og da lo vi godt begge to.

Det blir noen spennende uker fremover, det er det ihvertfall ingen tvil om. Denne høsten bringer mye spennende med seg. Jeg har jo bursdag i november også, tenk, hele 40 år! Det er en dag jeg aldri trodde jeg skulle få oppleve for fire år siden når jeg fikk denne diagnosen. Den dagen skal ihvertfall ikke gå stille for seg, jeg har hatt nok av stille bursdagsfeiringer. Jeg har gitt grei beskjed til min mann at han har bare med å ordne noe, såpass skylder han meg etter alle årene jeg ikke har fått gave, denne gangen skal han virkelig få vise hva han er god for 🤣

Men jeg er stygt redd for at det dabber ut i ingenting, men en jente har vel lov å håpe har hun ikke?? Det enkle er ofte det beste gjelder mange ting, men ikke når det gjelder mitt 40 års kalas, jeg vil nemlig ha en fest, en stoooor fest med alle mine venner og familie. Med ballonger i taket og konfetti på bordene, ja en uforglemmelig dag sammen med mine kjære, det ønsker jeg meg. Tror du ikke han klarer det??

Det gjenstår å se, jeg tør ikke håpe for mye, da ender det bare opp med skuffelse. Faktisk så vil jeg ikke vite noe om det, det er ikke min jobb og planlegge min egen bursdag, det overlater jeg til andre og ta seg av.

Den siste uken har jeg daglig fått “brev” tilsendt fra Isak. Ene barnehagetanten har nemlig i fellesskap med Isak begynt å sende meg daglige oppdateringer om hvordan dagen hans har vært i barnehagen. Det er sååå koselig å få disse små mailene der det beskrives hva han har gjort på, dessuten er det så gøy for Isak å skrive brev hjem til mamma. Hver dag kommer han løpende inn døren her og lurer på om jeg har fått brev, så vi får en hyggelig prat om hvordan dagen har vært. Tusen takk gode deg for at du tar deg tid til å gjøre dette, det betyr mye for meg ❤

Plutselig kom det en vind her og skyene dukket opp. Så nå får vi se om værmeldingen får rett likevel, jeg kjenner at det ligger noe i luften. Jeg håper uansett at dere har det bra, nå skal jeg skalke lukene her og gjøre meg klar til nok en TV kveld.

Ha en strålende kveld ❤

2 kommentarer

2 thoughts on “Det enkle er ofte det beste…

  1. Ja du får travle dager framover, og takk og lov for all oppmerksomhet til ALS saken, d trengs !☺👍Skal bli flott å se artiklene om deg i ukebladene, du er litt at forbilde både for funksjonsfriske og de som strever med sykdom !😊💕 Har nok en mistanke om at den 40 års dagen din blir litt av en fest, og gjett om du fortjener d ! Så koselig med “brev fra Isak, både for deg og han ! Klæmma fra mæ !⚘😊💕

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *