Heeeeelg 💜

Categories Blogg

Endelig var den her igjen, den etterlengtede helgen, ja til og med jeg har lengtet etter denne helgen. For denne helgen skal vi på tur, komme oss noen timer bort og få oppleve noe annet enn min egen hage. Jeg har også planlagt noe imorgen, noe jeg aldri har gjort før, ikveld får jeg vite om det lar seg gjennomføre. Så derfor velger jeg å holde det hemmelig enn så lenge, men dere får bare følge med på bloggen i helgen, det kommer en oppdatering så fort jeg vet mer.

Idag var også første dagen til min sønn i sommerjobb. Det blir fryktelig spennende å høre hvordan det har gått, det er første sommerjobben for hans del, så jeg håper det blir en positiv opplevelse. Det er nå de begynner å erfare det virkelige livet, det er nå de får kjenne på hvordan det er å stå på egne bein. Jeg er så fryktelig stolt av den gutten, han er blitt så selvstendig at jeg nærmest må gnikke meg i øynene for å tro at det er sant, for på tross av diagnosen og på tross av motgang, så er han nå en voksen, selvstendig flott gutt.

Isak er blitt så fryktelig langhåret, så idag måtte han bare klippes. Heldigvis har jeg en som jeg faktisk har gått på ungdomsskolen med som kan komme hjem til oss for å klippe hår i ny og ne. Det gjør det litt enklere, slippe å dra til frisøren ens ærend for å klippe litt hår, dessuten er det lettere å få Isak til å sitte i ro når han har TVen og se på.

Jeg har lenge hatt lyst til å lage noe kult på håret hans, kanskje et lite lyn på siden eller noe. Men han er livredd klippe maskinen så han må nok bli litt større før vi går i gang med noe sånt. Da får jeg heller være fornøyd med at han fikk sommerklippen idag, og fin ble han ihvertfall.

Igår bestilte jeg også joggedress til han, for han har i lengre tid gått og mast om fotballtøy sånn som “dadda” har. Så igår bestilte jeg to Adidas dresser til han, og nå gleder jeg meg til de kommer. Denne gangen har jeg ikke sagt noe, for jeg orker ikke en runde til med “når kommer postmannen” 🤣

Uansett så tror jeg denne helgen blir fin. Nå gleder jeg meg bare til alle kommer hjem så vi kan starte helgekosen. God helg alle sammen 💜

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *