Endelig har regjeringen våknet…

Categories Blogg

Jeg må innrømme at jeg ble glad når jeg så at regjeringen endelig begynte å stramme inn vedrørende utenlands reiser , jeg mener det var på høy tid.

Det er pokker ikke riktig at vi som faktisk ofrer mye i denne dugnaden skal straffes for enkelte sine egoistiske handlinger , for det er straffet vi blir hver gang noen tar med seg smitte inn i landet vårt.

Jeg er lei av at vi som faktisk prøver må stramme enda mer inn bare fordi noen velger å gi blaffen , og jeg er fryktelig lei av og måtte leve med en frykt bare fordi noen kjeder seg.

Så når nyheten om karantene hotell kom så hadde jeg mest lyst til å feire , selv om jeg syns et hotell opphold var i flotteste laget.

 

De skal være glad for at jeg ikke styrer landet , for jeg hadde sendt alle på en brakkerigg uti skogen et sted , er det godt nok for våre arbeidere i dette landet så er det mer enn godt nok for de som gir blanke.

Der kunne de ha sittet i to uker og tenkt seg om , ikke at jeg tror de ville ha begynt med å tenke av den grunn.

Dette er nemlig ikke en tid for luksusreiser eller egoistiske handlinger , før eller siden bør enkelte få øynene opp.

Så når jeg hørte klagingen fra alle de som satt i sydligere strøk med paraplydrink i hånda så prellet det rett av , alt jeg tenkte er at noen ikke eier skam i livet.

 

Jeg håper bare dette hjelper , at enkelte tenker seg om før de setter seg på et fly.

Når jeg hører sutringen som nå pågår blir jeg forbanna , de bør heller holde kjeft og ta konsekvensene av eget valg.

Så ja jeg er takknemlig for at regjeringen endelig tar litt grep , jeg er glad de endelig har våknet opp.

For nå bør vi alle tenke lenger enn vårt eget speilbilde , det er fellesskapet som bør stå i fokus…

Rettigheter: tegninger.no

 

God påske til alle , karantene hotell eller ei 🐣

8 kommentarer

8 thoughts on “Endelig har regjeringen våknet…

  1. Jeg er helt enig med deg. Har ingen sympati med dem som må på karantenehotell. Det er egoismen som rår blant enkelte. Jeg blir både overrasket og sjokkert over hvor egoistiske enkelte faktisk er. Godt at regjeringen endelig våknet.

  2. Enig i karantene, men håper alle sløyfer unødvendige reiser innenlands og, er jo blitt rådet til å holde oss hjemme🤗

    1. Jeg er nok en av dem som reiser i påsken , men vi kommer til å ta alle forhåndsregler og vi har valgt en øy der det ikke er så mange mennesker. Så lenge folk følger anbefalinger og tar alle forhåndsregler så tror jeg det går bra💜God påske Tove🐤

  3. God påske til dere, håper været blir bra, har jo mye å si, håper jeg får sitte på terassen og nyte sola, nå skal jeg kjøre hjem til datter og levere 2 påskeegg 🤗

    1. Ja håper solen skinner på oss alle i påsken , det trenger vi nå💖Regner med det er barnebarna som er så heldig å få påskeegg , de er heldig som har en så snill mor/bestemor 💖

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *