Se på Lindmo i kveld!!

Categories Blogg

Det er ingen tvil om at ALS er kommet mye mer frem i lyset de siste årene , og det er mye takket være ALS syke selv.

ALS syke som orker å stå frem med sin historie , ALS syke som orker og kjempe for å få denne sykdommen frem fra skyggenes dal.

Vi er mange som har blottlagt oss i beste seertid , vi er mange som har gjort vårt ytterste for å gi andre mennesker et innblikk i hva det vil si å leve med denne sykdommen.

I kveld er det en ung mann som velger å stå frem , en mann som med sin ståpåvilje og positivitet også velger å kjempe en kamp for å bli hørt.

For at vi alle skal bli hørt , for at vi med denne sykdommen skal bli sett og lyttet til en gang for alle.

 

Jeg blir så glad hver gang jeg ser andre ALS syke som står frem , for jeg vet hvor mye det koster. Men vi har alle et håp om at det en dag vil bli være verdt det , at en dag vil en dør bli åpnet for oss også.

For når tre små bokstaver rammer så slukker den alt håp , alt vi blir sittende igjen med er et altoppslukende mørke. En liten pille er alt vi blir tilbudt , en pille som kan gi oss tre måneder lenger levetid.

Et nytt studie ga oss et lite håp , men på alle disse årene er det ikke nok. Vi har enda en lang vei å gå , derfor bruker vi vår korte tid på å kjempe.

Så i kveld sender jeg mange varme tanker til Nils Arne Morka og hans familie , jeg ønsker deg lykke til. Men mest av alt håper jeg du klarer å ta med deg den positiviteten videre i sykdomsforløpet , for den er det viktigste redskapet vi har i kampen mot denne sykdommen. Lykke til videre , og takk for at du forteller din historie…

PS : Få med dere Lindmo i kveld

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *